Hyppää sisältöön
Hämeen ilmastovahti
Etusivu
Teemat
Energiantuotanto ja -kulutus
Liikkuminen ja yhdyskuntarakenne
Kulutus, materiaalit ja hankinnat
Ruoantuotanto ja -kulutus
Vedenkäyttö ja luonnon vedet
Viestintä, koulutus ja osallistaminen
Monimuotoinen luonto ja viihtyisä elinympäristö
Sopeutuminen ja varautuminen
Hiilinielut ja päästöjen kompensointi
Verkostot ja sitoumukset
Toimenpiteet
Mittarit
Tietoa palvelusta
Riskikartat
Tietoa riskikartoista
Puiden kaatumisriski tielle
Sähkökatkoriski
Sinileväriski
Uimaveden hygieniariski
Vesistötulvariski
Haku
HAMK
Toimenpiteet
Edellinen
Seuraava
04. Ruoantuotanto ja -kulutus
/
Kasvisruoka kampusravintoloissa
Eteneminen
Kuvaus
Ravintoloissa on päivittäin tarjolla kasvisruokavaihtoehto.
Yhteenveto ja yhteystiedot
Vastuuorganisaatiot
HAMK
Asiasana
ruoka
Teema
04.
Ruoantuotanto ja -kulutus
Yhteyshenkilöt
Tuomas Salonen
Kiinteistöjohtaja
Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteystiedot
Tietoja päivitetty 08.12.2021
Edellinen toimenpide
Seuraava toimenpide