04. Ruoantuotanto ja -kulutus
Toimenpiteet
Hämeenlinnan kaupunki
- ValmisHämeenlinnaRuokatarjoilut kaupungin tilaisuuksissa
- SuunnitteluHämeenlinnaLiha- ja maitotuotteiden vähentäminen kouluissa
- ValmisHämeenlinnaRuokahävikin vähentäminen
- ToteutusHämeenlinnaRuokahävikin jatkokokeilu
- ValmisHämeenlinnaHävikkiruuan hyödyntäminen
- ToteutusHämeenlinnaHävikkiruokatempaukset
- ToteutusHämeenlinnaKasvisruokareseptit
- SuunnitteluHämeenlinnaRuuan ympäristövaikutukset
- ToteutusHämeenlinnaYhteinen pöytä -toimintamalli
- ToteutusHämeenlinnaKestävä ruokaketju
- SuunnitteluHämeenlinnaYmpäristötehokas keittiö -toimintamalli
- ValmisHämeenlinnaHävikkilomake
Hausjärven kunta
Tammelan kunta
Humppilan kunta
Riihimäen kaupunki
- Toteutus (Aikataulussa)RiihimäkiKaupungin järjestämissä tilaisuuksissa ja kokouksissa tarjoillaan mahdollisimman lähellä tuotettua kasvisruokaa
- Toteutus (Aikataulussa)RiihimäkiVähennetään punaista lihaa ja lisätään kasvisruuan tarjontaa kouluissa ja päiväkodeissa. Huomioidaan ruokatarjonnan kest…
- Toteutus (Aikataulussa)RiihimäkiVahvistetaan yhteistyötä toimipaikkojen, koulujen ja päiväkotien ruokalijoiden määrän ilmoittamisessa, jolloin ruokahävi…
- Toteutus (Aikataulussa)RiihimäkiRuokahävikin vähentäminen ja hävikkiruuan hyödyntäminen
Jokioisten kunta
Ypäjän kunta
Hämeen ammattikorkeakoulu
Forssan kaupunki
Hattulan kunta
Janakkalan kunta
Hämeenlinna-Vanajan seurakunta
Hämeen ELY-keskus
Kiertokapula Oy