Hyppää sisältöön

Hämeen Ilmastovahtia päivitetään kevään aikana. Pahoittelemme mahdollisia puutoksia toimenpiteissä.

Vastuullinen ruoantuotanto ja -kulutus

Eteneminen

Aikataulussa
  • Ei aloitettu
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Jatkuva

Kuvaus

Ruokatuotanto on suunniteltu terveelliseksi ja vastuulliseksi. Ruokailijamääriä ennustetaan etukäteen hävikin vähentämiseksi. Raaka-aineina käytetään lähellä tuotettuja ja vähähiilisiä vaihtoehtoja.

Tehtävät

Mitä on tehty?

  • Tehty01/01/2000

    Kasvisruokavaihtoehtoja kampusravintoloissa

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

1.1.2000 → Jatkuva

Vastuuorganisaatiot

Yhteyshenkilöt

  • Tuomas Salonen
    Kiinteistöjohtaja
    Hämeen ammattikorkeakoulu
Tietoja päivitetty 01/21/2025

Hämeen Ilmastovahtia päivitetään kevään aikana. Pahoittelemme mahdollisia puutoksia toimenpiteissä.