Hyppää sisältöön

Ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruuan hyödyntäminen

Eteneminen

  • Ei aloitettu
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Valmis
Aikataulussa

Kuvaus

Ruokahävikin määrää seurataan sähköisesti päivittäin. Toimenpiteitä toteutetaan jatkuvasti, esimerkiksi tilausmäärien muokkaaminen menekin mukaan, ruokalistamuutokset, ruuan valmistuksen jaksottaminen. Hävikkiruokaa myydään työpaikkaruokalassa ja luovutetaan hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää

Tehtävät

Mitä on tehtävä?

  • 31.07.2023

    Palmia mukana VARUKE-hankkeessa

    Varuke-hankkeessa pohditaan keinoja ammattikeittiöiden vastuullisuus-, ympäristö- ja hiilijalanjälkihaasteiden ratkaisemiseksi. Kehitysohjelma on osa kansallista ilmastoruokaohjelmaa ja sitä rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

    Lisätietoja: https://www.ruokatieto.fi/ruokafakta/vastuulliset-ruokapalvelut-kehitysohjelma-varuke

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

Jatkuva
Tietoja päivitetty 27.09.2022